15 perc lendületes 15km-ben

Pont ma van egy napja, hogy írom ezt az edzésnaplót. Úgy tűnik ezt most már rendben tudom vezetni, még ha néha kicsit le is maradok.
Mivel a mai naptól nem szedem az antibiotikumot, így végre megszabadulhatok a kötelező vacsoráktól, ami azért is szerencsés, mert annak ellenére, hogy sokszor nem voltam éhes ennem kellet a gyógyszer miatt, így pedig a többi kajálást, sőt a nassolást se tudtam megállni. Fel is szaladt rám egy pár kiló felesleg, így most majdnem ott tartok, ahol az alapozás előtt. Ma reggel 75,7 kg voltam.
Délután sajnos egyedül kellett elindulnom futni és azon gondolkoztam, hogy a tegnapi futás után fogok-e tudni keményebbet edzeni. Nem igazán esett jól a futás eleje, ráadásul igen komoly viharfelhők is gyülekeztek. A Turul lépcsőn 6:10 alatt értem fel (158-as átlagpulzus), ami nem nagy idő, de nem is olyan rossz. Kezdetben úgy gondoltam csak futok egy könnyűt, de aztán a Turul után meggondoltam magam és a korábban eltervezett edzést csináltam, azaz 160 fölötti pulzustartományban futottam 15 percet. Ez alatt egész Koldusszállás közelébe jutottam, ami a kacskaringókat, lefeléket, felfeléket tekintve azt sugallja, hogy haladtam rendesen. A 15:02-es gyors szakasz 166-os átlagpulzussal ment le és egész kibírható volt. Néha magasabbra is szökött a pulzusom, mint szerettem volna.
Innen aztán szép könnyedén akartam visszajönni, de valahogy benne maradt a lábamban a tempó, mert egész jól haladtam és a felfeléket még kicsit meg is futottam.
Végül 73:11 lett, ami teljesen megfelel nekem a mai napra. Sikerült egy jó edzést csinálnom, elégedett vagyok vele, de egyben kicsit fáradt is. Összesen 23:28-at töltöttem 160-as pulzus felett.
 
Összesen 15km, 300 szint, 73:11
 
Max. pulzus: 173
Átlag pulzus: 155
Megnyugvási: 37 (142/105)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.