Omanager – Online tájfutó játék

No most, hogy utolértem magam az edzésnapló írásban végre megírom azt is, hogy nemrég felfedeztem egy baromi jópofa tájfutó játékot a neten.
A neve Omanager és egy Tájfutó Menedzserjátékról van szó. Nem kell hozzá semmi, böngészőből játszható, ám előtte regisztrálni kell. Mondjuk angolul nem árt tudni hozzá (esetleg svédül), de ha nekem nem okoz gondot akkor másnak sem fog. Mondjuk vizuális élményt nem nyújt a játék, mert szöveges formában látunk mindent. Nincs térkép, nincs erdő, de van helyette sok minden más, ami érdekessé teszi a játékot. Nekem nagyon tetszik és szerintem minden kicsit "őrült" tájfutó rá fog kattanni.

Regisztráció után kapunk egy egyesületet, némi tőkét és 12-12 férfi, illetve női tájfutót. Mi állíthatjuk be melyik futó mit eddzen, eladhatunk és vehetünk új tájfutókat, edzőtáborba küldhetünk embereket, szóval irányíthatjuk az egyesület életét. A játékban kizárólag nagy váltóversenyeken méretődik meg a tudás, melyeket váltásról váltásra követhetünk is vasárnap esténként. A saját versenyzők képességei alapján aztán meg kell határoznunk, hogy a 6 nagy váltóversenyen milyen felállásban induljon el a csapatunk. Rövid pályára gyors, de kevésbé állóképes ember kell, éjszakai pályára olyan aki jól tájékozódik éjszaka és még sorolhatnám a szempontokat. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, mivel összesen 13 féle tényező befolyásolja, hogy mit tud egy futó és előfordulhat, hogy a váltóverseny idején épp sérült, vagy beteg valamelyikőjük.
Épp most indult egy új szezon, így aki most regisztrál az még a 2 hetes alapozást is végigvezényelheti a Spring Cup előtt.
 
Tud valaki a játékban szereplő Magyar csapatról?
Ha regisztráltok ne felejtsétek megírni ide. Külön izgalom lesz, hogy mit tudnak egymás ellen a váltóink.
Az én csapatom hatalmas meglepetésre a MEAFC, csapat ID: 1330
 

“Omanager – Online tájfutó játék” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.