Bánhidai erőmű tó körül

Ma a kórházban kezdtem a napom és hála Edit miatti protekciómnak nem 2 hét múlvára kaptam időpontot, hanem beírtak elsőnek 8 órára. A vizitdíj és a TB kártyám érvénytelenségével való szembesítés után pusztán 2 órát kellett várnom, hogy 9 után valamivel bejussak a rendelőbe, ahol ránézésre diagnosztizálták a Lyme foltom és felírtak 3 hétre antibiotikumot. Most se Doxycyclint írtak fel, hanem valami hasonlót, de a kórházban végül csak Doxycyclin AL 100 volt, így azt kaptam. A 3 hetes kúra a neten és ismerősök beszámolói alapján reálisnak tűnik. Egyesek igencsak túllihegik a dolgot és a neten mindenhol egy olyan táblázat szerepel, amiben 30 napra javasolják a gyógyszer szedését. Nincs semmi bajom, a legfőbb probléma, hogy most szedhetek gyógyszert 3 hétig.
Azért hihetetlen, hogy ha az ember tudja mi baja van és azt mivel kell gyógyítani, akkor az orvos 600 forint vizitdíj, 6 óra várakozás, vizsgálat nélkül felírja neki a gyógyszert, ami helyett aztán a patikában egy másikat adnak. No mindegy. Túlvagyok rajta és ha rendben elmúlik a foltom vissza se kell mennem a kórházba.
Elkezdtem szedni az antibiotikumot hát és mivel az orvosok is azt mondták, hogy fussak nyugodtan, így kimentem egy kisebb körre. A Bánhidai erőmű tavat kerültem meg, pedig nem ezt terveztem. Nem ment túl jól a futás, de azért hamar eltelt, mert erre még sose jártam korábban. Érdekes volt, de azért nem valószínű, hogy fogok még erre futni.
 
Összesen 8km, 39:01
 
Max. pulzus: 145
Átlag pulzus: 135
Megnyugvási: 49 (143/94)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.