Ez bizony Lyme kór

Elmentem a körzeti orvosi rendelőbe és egyrészt választottam magamnak új háziorvost, másrészt megmutattam a karomon található foltot. Valóban Lyme-kór okozza, pontosabban ez még nem Lyme-kór, az csak akkor lenne, ha az egyéb tünetek is jelentkeznének. A lényeg, hogy a Lyme Borelliosis baktérium van a testemben és a jövőbeli szövődmények miatt antibiotikum kúrára fognak. Ezt sejtette, de az meglepett, hogy csak 2 hétig kell Doxycyclin hatóanyagú gyógyszert szednem. Biztos, ami biztos alapon holnap még megyek a bőrgyógyászatra, mivel vérvételre csak onnan tudnak elküldeni.
Az egészségügyi rendszer kissé kiakasztott. Legyen elég annyi, hogy 3 órát vártam, újfent megtudtam, hogy a fizetett TB járulék ellenére az OEP érvénytelennek tartja a TB kártyám, míg másoknál ez fordítva is előfordul, tehát érvényes a kártyájuk, pedig elvileg nem kellene.
Ma megint Gerivel mentünk futni és én már valami hosszabbat terveztem, de végül Geri lebeszélt róla, mert még mindig fáradt kicsit. A nagyvölgyön futottunk fel, majd a Kisréti vadászházhoz tettünk egy kis kitérőt. A felfelé félútig 9:50 lett, míg a tetejére 17:02-re értünk. Nem egy nagy idő, de nem is rohantunk.
 
Összesen: 14km, 300 szint, 72:25
 
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 42 (132/90)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.