Fejér Megyei Éjszakai – Gránás

Ma este a Gránás nevű térképen rendezett az ARAK Fejér Megyei Éjszakai Bajnokságot edzés jelleggel. A két évvel ezelőtti ÉOB térképén egy 7km-es pályát futottam le, mielőtt bemelegítettem jó 2km-t.
Fejér Megyei Éjszakai verseny - Gránás
Kicsit tartottam a sötétben terepen futástól, de a bemelegítés vége felé már egész bátran mozogtam és a pályán is jól ment. Ezzel a részével nem volt semmi gond, sőt a tájékozódás is jól ment. Az egyes pontra ugyan hibáztam jó 20 másodpercet, de innentől teljesen hiba nélkül mentem az amúgy nem túl nehéz pályán. Még a 9-es előtt bizonytalankodtam el és a 12-re is kicsit óvatosan mentem, de ezek nem jelentettek plusz métereket és időveszteséget sem.
Nagyon élveztem, hogy jól megy a tájékozódás és a futás is elfogadhatóan esik, így kicsit meglepett, hogy alig tudtam megverni Kiffer Gyuszit és Pápai Tomit. Többen nem is indultak a pályán.
Befutás után még elmentem beszedni 4 közeli pontot, így levezetésnek is volt kb. 3km futás. Sikerült kissé eltévednem a 2-es pontomról a 6-ra menet, szóval azért ma is sikerült elvesznem. Remélem az éjszakai OB legalább ilyen jól fog menni, mint a mai pálya a bokám miatt pedig kezdek kevésbé aggódni.
Ma majdnem mindenhol mertem teljesen bátran futni, szóval az, hogy terepen gondjaim vannak nagyrészt pszihés. Ma nem láttam hova lépek és mégis mertem futni. Lehet pont azért? 🙂
Fizikai edzésnek se volt utolsó a mai edzőverseny.
 
Összesen 13km, 320 szint, 72:45
 
Max. pulzus: 172
Átlag pulzus: 161 (csak a pálya)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.