Terepfutás sötétedésig

Végre később sötétedik és ezt ma igyekeztem is kihasználni, ám sajnos elég későn értem haza, így még a fejlámpát a fejembe nyomtam és úgy indultam neki a Gerecsének.
A Szanatórium völgyön mentem fel, ám ezúttal csak a feléig (9:31 – 150-es átlagpulzus), mert utána bevetettem magam jobbra az erdőbe. Persze a meredek fölfelét nem tudtam megfutni, mert eléggé csúszott a hegyoldal, de utána egy hihetetlenül jót futottam terepen. Nagyon élveztem, hogy a puha erdei talajon futhatok, ugrálhatom át a faágakat és kerülgethetem a sziklákat. Néhol már túlzás is volt a sok szikla, de mivel nem mentem gyorsan és figyeltem hova lépek nem tartottam tőle, hogy a bokám ragasztás nélkül kimehet. A Lengyel-halála után a terepen cikázva mentem el a Kisréti vadászház felé, majd a víznyelőt is megkerültem, ám ekkor már kezdett annyira sötét lenni, hogy nem mertem tovább az erdei talajon futni. Így végül bő 4km volt csak az amit nem utakon futottam.
Visszafutottam a Turul és a Szelim barlang közötti sétányra és csináltam 10 repülőt a kivilágított úton.
Ez is nagyon jól ment, bár azért a terepfutást jobban élveztem. Azthiszem ha lesz rá időm világosban, akkor fogok néhány 100 perc fölötti terepfutást csinálni. Mondjuk ha felnő az aljnövényzet az jól leszűkíti majd a kellemes részeket, de addig is igyekszem kihasználni a lehetőségeket.
 
Összesen 15km, 400 szint, 80:17
 
Max. pulzus: 157
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 56 (132/76)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.