Futás elmerülve a gondolataimban

Ma reggel 72,2 kg voltam.
Elég későn indultam futni és nem is volt sok kedvem az edzés elkezdéséhez, mert megint egyedül kellett futnom és megint sötétben kezdtem az edzést. Már az sokat számítana, ha legalább az edzés elején tudnék világosban futni.
Szokásos módon a nagyvölgy felé kezdtem és a 14km-es kört futottam. Mikor elindultam már tudtam, hogy jó edzés lesz a mai, mert egy csomó jó dolog kavargott a fejemben, leginkább egy webes ötletem kidolgozásán agyaltam és ez nagyon lekötött. Gyorsan eltelt tehát az edzés, kb. mint ha valakivel beszélgetve futottam volna.
A végén még csináltam 6 repülőt is a Turul előtt, hogy kicsit felpörgessem magam és meglegyen a 14km. A futás egész jól ment, bár nem erőltettem, sőt igazából nem is törődtem azzal, hogy milyen tempóban futok. Pont ez kellett mára, mert a tegnapit azért ki kellett pihennem.
A felfele 10:23 (149-es átlag) és 17:47 (154-es átlag pulzus) lett.
 
Összesen 14km, 340 szint, 72:39
 
Max. pulzus: 159
Átlag pulzus: 141
Megnyugvási: 53

“Futás elmerülve a gondolataimban” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Zoli,
    jól mentél a Megalóduszon, gratulálok. Sajna nem voltam partiban, de majd jövőre. Kokó megint elpáholt mindenkit. Ez egy állat…és idén még nincs is igazán formában.
    Tájfutásban nem tudunk versenyezni, mert ugye ott egyértelműen jobb vagy. De ha összeakadunk pl. a Sparin pálya közben azért kiabáld a kódokat!!! Én 21 B-ben versenyzek szerintem egész évben.
    Jó versenyzést és sok sikert a HOB-hoz.
    Á.P.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.