Gyorsabban, de szenvedősebben

Várható volt, hogy előbb-utóbb kicsit nehezebb leszek a tegnapi naphoz képest. A 0,2kg plusz nem hiszem, hogy bármit is jelentene, de most 73,5kg-val mérlegeltem.
Azt reméltem, hogy ma esetleg nem kell egyedül futnom, de ha egyedül is kell futnom, legalább világosban elkezdhetem, hisz péntek van és ilyenkor talán előbb lehet a munkával végezni. Hát nem így történt és én hat órakor még mindig az irodában voltam, majd Editéknél még egy csomót szenvedtem az elindulással, így már szinte megszokott módon este nyolckor indultam el a már kétszer futott 10km-es körre.
A Budai útig jó kis hátszelem volt, ennek következtében egész jól ment, majd innentől már nem volt olyan jóleső az edzés, néhol kicsit magamra kellett erőltetni egy elfogadható tempót, de azért egész jól haladtam. A fölfelében a Bory-vár környékén még a felfele is tetszett. Valahogy ez a rész olyan kellemesen emelkedik, hogy mindig egész jó érzés itt felfutni.
A vége mondjuk nem esett már ilyen jól, de a lényeg, hogy megcsináltam a mai edzést is. Jelentősen gyorsabb lett ez a kör, mint legutóbb és a pulzusom is alacsonyabb lett, ami azt mutatja, hogy fejlődök, de érzésre rosszabb volt lefutni ezt a kört, mint korábban.
 
Összesen 10km, 80 szint, 45:17.
 
Max. pulzus: 153
Átlag pulzus: 143
Megnyugvási: 51 (150/99)

“Gyorsabban, de szenvedősebben” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ha látnál reggelizni, vagy ebédelni nem aggódnál.
    Ma pl. gulyásleves után toltam egy rakat palacsintát, amennyi belémfért. Az, hogy ma már csak gyümölcsöt eszem aligha fog földhözvágni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.