Fekete színnyomás nélküli térképpel

Mai mérlegelés eredménye: 75,9 kg
Délelőtt egy sima pálya volt a program a Gánt (Disznó-sarok) térképen, ám nekem sikerült egy fekete színnyomás nélküli térképet szereznem, így én azzal futottam.
A terep szélére természetesen futva mentünk ki, így jó 2km bemelegítés (10:42) után indultam neki a pályának. Az egyesre rögtön hibáztam egy kicsit, mert úgy vártam, hogy a gödör még az oldalban lesz, de már a sík részen volt (hiba: 0:40). Gánt  (Disznó sarok)
A kettesre aztán minden rendben volt, akárcsak a hármasra, ahol Fannit is utolértem. Meglepően jól tudtam mozogni terepen, így Fanni tempójában is el bírtam futni, pedig terepen mentünk. Persze egyből jött egy probléma, mégpedig az, hogy minden lépésnél a lábam elé kellett nézni, így a térképpel nem igazán vacakoltam és előre se nagyon néztem. Ebből persze rögtön hiba lett, mert balra mellécsúsztam. (hiba: 0:30)
A pontról lefelé már gyors volt, mert csak az útig kellett terepen kifutni, ám elnéztem a térképet és egy úttal odébb vágtam be balra. Még csodálkoztam is, hogy Fanni mi a fenéért megy másfelé. Persze rögtön korrigáltam és jobbra átvágtam a lapos gerincen és innen már nem volt gond a pontfogással, de ezzel kicsit lemaradtam. (hiba: 0:40)
Ugyan tudtam, hogy balra úton is meg lehetne csinálni az átmenetet, de én inkább úgy mentem neki az átmenetnek, mintha tényleg nem lenne út. Az irtásokkal csak nagyjából foglalkoztam és a magas fűben a lábam elé néztem, így sikerült irányban jól elfordulnom. Kezdett gyanús lenni a dolog, mert hiányoztak a rétek, így jobban megnéztem, hogy mi lehet a gond és a tájoló segített. Kissé mellémentem, de legalább viszonylag gyorsan korrigáltam. (hiba: 1:30)
A következő átmenetben a korábbi elhatározásom alapján balról megkerültem a bozótos részeket az úton. Ezt az egy átmenetet néztem meg előre, mert itt tényleg nagy hülyeség lett volna utak nélkül menni, főleg az én vacak bokámmal.
A nyolcas pontra aztán megint nem akartam bozótozni, így balra kerültem egyet, mert azt hittem lesz egy út, amin futhatok, m kicsit elnéztem a dolgot. Balra láttam a dagonyát és már tudtam, hogy túl nagyot kerülök. Innen már rendben fogtam a pontot utak nélkül, de a hiba már megvolt a rossz útvonal miatt. (hiba: 0:30)
Innen a pálya végéig ellenben sikerült megúsznom hiba nélkül és a terepen futás is egész jól ment, legalábbis relatív. Persze a lábam elé elég rendesen nézegettem, de ez a futás már tekinthető tájfutásnak és nem csak erdőben botorkálásnak. Versenyezni még nem tudnék így, de azt a szintet már elérem, hogy élvezzem a tájfutást és ez nagyon jó.
A pálya 6,1 km volt, amin én a 3:50 hibámmal jöttem 48:42-t, ami megint az utolsó helyre volt elég, de ez csöppet sem zavar. Az átlag pulzusom a pálya alatt 156 volt.
A visszafutás ma csak 8:55 lett, de mivel lesz még ma edzés, így ez is bőven elég volt.
 
Összesen 10km, 220 szint, 68:12.
 
Max. pulzus: 168
Átlag pulzus: 152
Megnyugvási: 37 (140/103)
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.