Akkor sem adom fel!

Igen sokáig tartott ma a munka. Győrben voltunk egész nap és este 9 után indultunk volna haza, ha az Árkád nem zár be 9-kor. Eltartott közel fél órán át, mire sikerült lejutnunk a tetőn lévő parkolójából, így már este fél 11 volt, mire hazaértem.
Ezek után kellett volna kimennem, ami minden bizonnyal nem ment volna még a sérülésem előtt.
Azóta megtanultam, hogy értékelni kell a lehetőséget, hogy sportolhatok és ez még este 11-kor is így van. Kimentem hát és egy könnyű 7km-t futottam egyedül a Győri út felé, majd az ÖMW kúttól kis utcákon vissza. Rengeteg fiatal jött szembe velem, csak úgy szálingóztak 1 km-en át. Feltehetően mindannyian buliba mentek és igencsak hülyének néztek engem. Persze minden második beszólt valami poénosat, de mivel csak fiatal tizenévesekről volt szó, így nem volt miért tartani tőlük. Az mindenesetre elég rendesen lejött, hogy céltalan életük lehet, ha az a legjobb szórakozásuk, hogy jól berúgnak, majd beszólnak az utcán akinek tudnak. Azt, hogy sport szerintem eddig csak TV-ben hallották.
A futás amúgy meglepően jólesett és élveztem is. Kellemes az idő még ilyenkor is és egyedül olyan tempót futottam, ami nem megerőltető. Bő 6km lett, de ilyenkor késő este nem is nagyon lett volna értelme többet menni.
Azért remélem ilyen későn többet nem kell futnom, mert résztávozni, vagy hosszabbat futni ilyenkor már durva lenne, főleg hegyen.
 
6km, 33:27.
 
Max. pulzus: 159
Átlag pulzus: 152
Megnyugvási: 28 (151/123)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.