Csempecipelés után 6km hullaként

Ebéd után Edit bátyjához mentünk egyrészt megnézni a készülő lakást, másrészt segíteni felcipelni a csempéket az autóból.
Ez nem tűnt egy komoly munkának előzetesen, de aztán igencsak megküzdöttünk vele. Rengeteget kellett fordulni a csempékkel és iszonyú nehezek is voltak. Teljesen leizzadtam a cipekedésben és hulla fáradtan mentünk haza.
Ami azt illeti karra nem vagyok valami edzett és ez most ki is jött. Részben jó edzés volt, erősödtem tőle, de mivel kegyetlenül elfáradtam a futásra elég rendesen rányomta a bélyegét.
Alig akartam elindulni, éreztem a karomat, de ami még rosszabb volt az az, hogy gyakorlatilag csak kóvályogtam a melegben.
Hamar átértékeltem az egész futást és nem kínoztam magam a tervezett lendületes 5km-el és csak egy nagyon könnyű 6km-t futottam. Ez is elég szenvedős volt, csak úgy 5km környékén kezdtem feléledni, de akkor is csak a magamra erőltetett néhány gyorsabb szakasz miatt.
Lehet az is betett kicsit, hogy közvetlenül futás előtt ledőltem pihenni, így majdhogynem ébredés után indultam neki a Velencei-hegységnek.

Este Páhy Tibi bácsi 70. születésnapja alkalmából tartott bulin voltunk. Tibi bá nagyon megérdemelte, hogy a sok-sok összegyűlt ember őt ünnepelje ezen a nagyon jó hangulatú party-n.
Ezúton is kívánok Tibi bának nagyon boldog születésnapot!
 
Összesen 6km, 160 szint (lépcsőzéssel), 31:36
 
Max. pulzus: 145
Átlag pulzus: 128
Megnyugvási: 45 (142/97)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.