Technikai edzés Várgesztesen

Mára egy technikai edzés volt a program Várgesztesen, amire térképeket is sikerült szerezni.
Edit, Geri és én kikocsikáztunk hát Várgesztesre és kitaláltunk 2 pályát. Egyet én, egyet Edit és Geri.
Kocogtunk egy keveset a pályák irányába, majd Gerivel felvezettük a 2 pályát. Én még egy plusz pontot is kitettem, mert szó volt egy 3. körről is, amiből aztán semmi nem lett.
48:18 perc futás után fejeztem be a felvezetést, amiben azért keveset álltam is a pontokon, de így is 141 lett az átlagpulzusom.  Néhol egész keményen toltam, mert féltem, hogy a végén szürkületben kell futni a pályákon. Geri azért előbb végzett, így amint visszaértem, már indulhattunk is.
 
30:06 lett az első pálya, ami néhol igen kemény volt. Geri vezetett, én csak futottam utána az általam kitett pályán. Sok szinttel és Geri őrült tempójával az elején elég fárasztó volt. Egy hiba a kedvét vette Gerinek, de azért utána is haladtunk. 153-as átlagpulzus az apró megtorpanások miatt van és amiatt, hogy kétszer nem másztam fel a pontig, mikor már látni lehetett és megvártam Gerit.
 
Geri pályájára aztán az én vezetésemmel indultunk, sőt Geri le is maradt és a végét levágta. Pár helyen én is ácsorogtam, mert nem voltak egyértelműek a pontok. Fóliára voltak rajzolva, hogy ép maradjon alatta a térkép. Ez nem volt egy jó ötlet, mert hol lekopott, hol elcsúszott. Azért 158-as átlagpulzusom lett a 20:39 alatt, ráadásul 19:00 környékén már végeztem is, csak nem találtam az utolsó pontot.
 
Innen már csak a 3 perces visszakocogás volt, ami alatt éreztem, hogy azért nem keveset futottunk ma, ráadásul terepen, sok szinttel.
 
Összesen 102:38 lett, kb. 15km és 450 szint.
 
Átlag pulzus: 148
Max. pulzus: 188 (ezt azért kétlem, de talán elképzelhető, mikor Geri tolta felfele)
Megnyugvási pulzus: 45 (147/102)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.