Vértes Kupa 2. nap – Elrajzolt térképpel

Előző nap délután lent voltunk Siófokon az ARAK-os grillparti résztvevőjeként, ahol fociztunk egyet az ARAK-os fiukkal a kertben. Ez szerintem még jót is tett, mert egy kicsit lazább lettem.
A verseny szintén az "Öreg Kovács"-on volt, de ezúttal még rövidebb pálya volt. (7100 m/305 szint/17 pont)
1 km-t melegítettem csak be, mert Edittel együtt mentünk rajtba, plusz fáradt is voltam, mert sokáig tartott a grillparti.
Rögtön az egyes pontra hibáztam, mert nem a legjobb útvonalat választottam, de nem vesztettem vele sokat, max. pár másodpercet. Az ötös pontra aztán sikerült elég gyorsan átverekednem magam egy szedresen, mivel megtaláltam a csapást és nem törődtem a 4 éves térkép hibáival. Az 5. pont előtt aztán megláttam Árpikát, ahogy épphogy kocog és magabiztosan fogtam a pontot. Persze azzal nem törődtem merre kell majd kifutni a pontról, így a hatosra rosszfele indultam, pedig itt már Tojás-t is befogtam. A 6-os pontra aztán még hibáztam is, mert elrajzolták 1mm-el a pontot, így én az árokban kerestem, pedig a gödörben volt. (szimbólt persze nem néztem, csak mikor fogtam a pontot és nem értettem, hogy hogyan került a gödörbe.) Ezzel a kb. 1 perces hibával elfutott tőlem Árpika és Tojás is. Árpikát hamar utolértem, de Tojást csak láttam magam előtt 10-20m-el futni és nem értem utol egészen a 15-ös pontig. Elég sokat bizonytalankodtam, részben, mert felületesen tájékozódtam, részben, mert el volt rakva 1 pont. Emiatt persze Tojás mindig elfutott tőlem. A 15. pontra nem értettem miért megy be rossz szögben Tojás, de aztán megértettem a verseny után, mert kiderült, hogy elrajzolták a térképemet elég rendesen. (másik gödörbe rajzolták a pontot) A legdurvább az egészben, hogy a pályán észre se vettem, hogy 80m-el odébb van a pont, mert bevillant. A végét aztán kicsit megtoltam, hogy megmutassam Tojásnak, hogy tudok azért futni. Az időmmel nem lehetek elégedett, mert nem hajtottam szét magam és maradt is a pályában jócskán, de legalább a futás jobban ment, mint előző nap. A kilométerátlagom is jobb lett: 7,15 ráadásul a 2,96 pont is javít valamit a ragsorhelyezésemen. (köszönhetően, hogy idén nem remekelek) Levezettem úgy fél kilit nagyon lassan, mivel a célból vissza kellett menni a VK-ba.

1. Vajda Kolos        SMA 47,55
2. Harkányi Zoltán   MEA 50,82
3. Faggyas László   VHS 58,10
4. Zentai József       HUF 60,52
5. Gyimesi Zoltán    TTE 62,98
6. Szlatényi Ferenc OSC 65,00
7. Forrai Miklós       HTC 72,12
8. Reviczki Zsolt      HUF 72,22
9. Harkányi Árpád   TTE 78,67

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.