Életemben először N16-ban

Könnyű futás volt a mai program és mivel szépen kisütött a nap délutánra, így hazafele megálltam a Nagycsákányon edzeni.
Már korábban bekészítettem egy csomó térképet a környék terepeiről és feltett szándékom volt, hogy lefussak egy korábbi pályát. Mivel ma csak átmozgatni terveztem, így Edit egyik N16-os versenyére esett a választásom. Az edzés különleges pikantériáját az adta, hogy párom 15 éves korába felírta a részidőit (sikerült pont levágnom a képről), így megküzdöttem vele test-test ellen. 🙂
Nagycsákány
A kettes-hármas átmenetben odaképzeltem egy nyilvánvalóan nem létező bekerített irtást, hisz Edit átment rajta. Sebaj, én kikerülve is jobb voltam nála. 🙂
Ötösre menet megfejtettem mitől tévedhetett el a kis Edit, mert ott bizony az az oldalra lefutó gerinc elég becsapós. A 6-os átmenetben aztán kapituláltam. Eső után kicsit túlságosan csúszott az edzőcipő és alig bírtam felmászni az oldalban. Jól ki is kaptam ellenfelemtől. (4:50, szemben Edit 4:26-ával)
Biztos, ami biztos a 7-es pontnál a fél méteres sárgán virágzó gazban nem vettem észre a jó gödröt elsőre, így tettem egy tiszteletkört, de így sem sikerült kikapnom. Nem úgy a gyűjtő pontra menet, ahol Edit golyóban mehetett, mert 1:18-at repesztett szemben az én 1:42-es időmmel.
Összesítésben azonban verhetetlen voltam és 29:43-as időmmel besöpörtem az első helyet és még a részidős vereségeimet is jól kimagyaráztam. 🙂

A pálya teljesítése után még futottam egy rövidet, benne 10 repülővel és gimnasztikáztam egy nagyot, így egész jó edzést csináltam. Sikerült olyannyira nem elfutni magam, hogy 135 lett az edzés átlagpulzusa és 152 a maximum.
Az erdő kezd kicsit felnőni. Nem is élveztem annyira mindenhol a még vizes terepet. Most a rétek jöttek be nagyon, mert azok igen kellemesen futhatóak.

Összesen 7km, 250 szint, 55:16

ui: Ha valakinek megvan a kérdéses verseny N16-os kategóriájának eredménye tudassa velem, hogy miként szerepeltem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.