Most érdemes terepre menni!

Valami csodálatos most a Vértes és ami azt illeti a keleti fele nekem most sokkal jobban bejön, mint a Gánt környéki részek, ahol hétvégén versenyeztünk.
Csákányospusztán álltam meg edzeni és nem bírtam ki, hogy ne terepen fussak. 50-60 perc könnyű volt a terv és ezt sikerült is tartani. 90%-ban persze terepen mentem, de nagyon élveztem. Már nem kopár a táj, többnyire kezd zöldbe borulni az erdő, de még éppencsak, így a futás és a látvány is tökéletes, az időjárásról nem is beszélve.
Sajnáltam, hogy ma nem kell többet edzeni, mert szívesen mentem volna még, különösen, mert pihentnek és frissnek éreztem magam, ami a hétvége után felüdülés volt. A tegnapi visszafogott tempó úgy tűnik regeneráló hatással bírt. 🙂
Természetesen már megint azon agyaltam, hogy miért is nincs errefelé mostanában verseny. A Vértes bizonyos részein az elmúlt 10 évben több tucatszor versenyezhettünk, itt pedig szinte egyáltalán nem. Új térképet kellene persze csinálni, gondolom ez is lehet az egyik ok…
Hamar eltelt ez a bő 50 perc és a terepfutás miatt mindez csak 7km lett. Úgy kellett magam visszafogni, hogy ne menjek tovább.
Aki teheti menjen ki mostanában terepre, mert megéri!

Összesen 7km, 200 szint, 52:45

“Most érdemes terepre menni!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Azért máshol se csúnya az erdő…. PL. a Szénások hegyei… kutya-hegy… Nagy-kopasz…
    Megéri kimenni, akár erdőben futva is, tiszta fehér erdők vannak 🙂

  2. A hétvégén igérted, hogy elküldöd , hogyan lehet a garmin óráról a track-et rátenni a beszkennelt térképre.
    Előre is köszi.

  3. Tegnap mentünk Gyurikával Körtvélyesről egy ~25 kilis terepkört egészen át Gesztesre. Nekem az tűnt fel, hogy annak ellenére, hogy március közepén még hó volt a terepen, most teljesen száraz volt az erdő, gyakorlatilag porzott. Gyurika meg azt szidta, hogy csomó helyen felnőtt az aljnövényzet a 6-8 évvel ezelőtti térképeken ábrázolthoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.