Technikai edzés ismét hószálingózásban

Egy TTEV-t kár lenne kihagyni, főleg, hogy a Vértes különösen közel van hozzánk, így ma is kiautóztam Pusztavámra és bő 2km bemelegítés után neki is vágtam a pályának. Nem éreztem magam valami frissnek és nem is erőltettem magam halálra, de azért igyekeztem haladni és legfőképp nem hibázni. Ez most végre sikerült is, igaz ehhez kellett egy elég könnyű pálya is.
TTEV Pusztavám
Ami maradt benne az az 5-ös pontnál benne hagyott 10 másodperc föléfutás, a 12-13 rossz útvonalválasztása és a 15-ös után kicsit kiment bokám, ami már akkor sem tűnt és most sem tűnik vészesnek. A tempóból persze kicsit visszavettem miatta és óvatosabb lettem utána.
A 8,6km-es pálya, amiben 300 szint is volt így 54:34 lett, de a futott kerek 9000 méter miatt szerintem ez egy kicsit el lett mérve. Azért én nagyjából elégedett vagyok magammal, még úgy is, hogy Isti 49 percet futott ugyanezen a pályán és nem erőltette meg magát. Az átlagtempóm 6:03 lett, ami terepen már nem olyan vészes, igaz ehhez 169-es átlagpulzus párosult, ami elég magas. Mondjuk most legalább már fel tudtam vinni, mert ősszel még ez is gond volt.
Levezetésnek a végén szintén 2km-t futottam már Isti társaságában.
Kicsit leépültem az ünnepek alatt és a síelés, Szilveszteri futással kombinálva sem épp a formaidőzítésre való, de az alapozás közepén ez még teljesen rendben van.

Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 169
Átlagtempó: 6:03

Összesen 13km, 350 szint, 76:34

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.