Terepfutás reggel a hegyen

Kicsit álmos voltam még és a vasárnapi aszfaltot is éreztem a lábamban és szokás szerint nem volt sok kedvem nekiindulni reggel az edzésnek. A jó ebben az, hogy nem lehet húzni az időt, mint este, hisz időre vissza kell érni, így elindulok. Mire pedig felérek a hegyre már megjön a kedvem a futáshoz. Ez most is így volt. Szép komótosan futottam fel a nagyvölgyön (21:12), bár a pulzusomat így is csak 142-ig sikerült visszaszorítani ezen a szakaszon.
Ellenben utána terepen végképp nem rohantam, annál is inkább, mert baromi köves részen sikerült futnom egy szakaszt. Persze itt is csak 140-es átlagpulzust jelentett mindez és 29 percen át tartott.
Levezetésnek szépen hazakocogtam a Turultól.

Max. pulzus: 157
Átlag pulzus: 135
Átlagtempó: 6:51

Összesen 12km, 350 szint, 83:10

“Terepfutás reggel a hegyen” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. hello
    mit jelent a reggel? Hánykor indulsz? Én tervezem, h amikor Tb-án vagyok ügyeletes, akkor előtte futok kicsit. Ez átl. 2 futás egy héten Tb-án, de reggel 7-re végeznem kell a tűzoltóság épületénél.
    Petya

  2. Ami azt illeti én azért futok reggel, mert utálok sötétben futni.
    Ugyan egyedül sem szeretek annyira futni, mint társaságban, de reggel 7-es edzés befejezést nem nagyon lehet megoldani világosban.
    Én 7-kor kezdek, illetve 6:30-ig ez még talán fog előre tolódni, ha az edzés hossza miatt erre szükség lesz. Előbb semmiképp sem szeretnék kezdeni.
    Hétvégéken azonban viszonylag rugalmas leszek. Mennyire fogsz ráérni pl. most hétvégén?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.