Váltakozó 3:44-es tempóban

Tankörtalálkozóm volt ma, így munka után a város felé vettem az irányt és Gyurikáékig meg sem álltam.
Szerencsére ő is váltakozót tervezett futni, még ha nem is pont olyat, mint én. A Margitszigetre kifutás után még egy fél kört mentünk lazán, majd belekezdtünk a 3 oszlop / 2 oszlop váltakozásba, ami leginkább 150/100-at jelent, de az oszloptávok nem teljesen egyenletesek.
Az eleje úgy 2km-ig nem volt valami laza. Gyurika jobban meghúzta a gyorsakat, mint azt magamban tettem volna és már épp kezdtem volna azon agyalni, hogy ebből 5km elég húzós lett, mikor kicsit visszaesett a tempó. A 2,5km-es forduló után egyre inkább én adtam a tempót és kezdett könnyebben esni a futás. Persze azért nem tiltakoztam, mikor Gyuri felvetette, hogy csak 4km-ig mennyünk. Nekem eredetileg is annyi lett volna és nem akartam szétfutni magam.
A 4km vége 14:45 lett, ami 3:44-es tempó (GPS 3,94km-t mért) és mindezt 168-as átlagpulzussal és 176-os maximummal futottam. Ezzel a magam részéről teljesen elégedett is vagyok. Nem estem szét, de nem is volt lazsálás a mai nap. Levezetésnek még a sziget végéig elfutottunk, majd a keleti oldalon vissza az Árpád hídhoz és ki szigetről.
A legnagyobb problémám a mai edzéssel az volt, hogy piszkosul kidörzsölt az atléta nadrág.

Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 152
Átlagtempó: 4:37

Összesen 12km, 54:02

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.