8×300 méter

A mai napra még beterveztem egy utolsó keményebb edzést az OB előtt, de már nem akartam szétszakítani magam. Rábeszéltem Editet, hogy jöjjenek fel velem a TSC pályára, így Edittel, Judittal és Zsuzsival edzettünk.
Persze már a bemelegítésnél szétváltunk és én egyedül róttam a köröket, méghozzá nem is lassan. 4:12-es átlagot sikerült futnom 8 kör alatt, majd repülőztem 6-ot, amiben kifejezetten úgy éreztem, hogy jól mennek a lábaim.

A mai program ezt követően 8×300 méter volt és ezeket sikerült egységesen 52 másodpercre futnom. A pihenő olyan 1:20 körül alakult, ami alatt 100 métert sétáltam.
Ezt követően volt még hátra szűk 2,5km levezetés, aminek az elejét a lányokkal futottam.
Egész jól sikerült ez a mai edzés, nem szakadtam szét, de nem is volt könnyű. Megnyugodhatok, hogy sikerült kipihenni az elmúlt időszakot és ha az OB-ig hátralévő 2 napban csak könnyűket futok, akkor remélhetőleg jó állapotban állok majd oda a rajtvonalhoz.
A Forerunner 405 egyébként érdekes volt a résztáv alatt. Ide is másolok 2 képet. Az útvonal nem valami érdekes, de azért sokat mond, hogy még az is látszik rajta, hogy a repülőzés során az egyik egyenes végén jobban kifutottam, mint a szélső pálya.

A pulzusom és a tempó is jól követhető, bár azért nem lenne rossz, ha a Traning Center nevű szoftverben be tudnám állítani a skálát. Nem túl szerencsés pl. a tempót a 0 perc/km és 90perc/km szélső értékű grafikonon ábrázolni. Az azért kivehető belőle, hogy egyforma gyorsra futottam a gyorsakat és egyre kevésbé ment le a pulzusom a pihenőkben.

Max. pulzus: 174
Átlag pulzus: 145
Átlagtempó: 5:02
Garmin Connect

Összesen 9km, 49:25

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.