Crane Sport futócuccok az Aldiban

Ez itt az ingyen reklám helye. 🙂 
Van nekem pár darab Crane Sport laszteksz futónadrágom, amiket baromira szeretek. Még Németországból kaptam őket, nagybátyám vette mindet az Aldi-ban.
Egy ideje gondolkoztam rajta, hogy be kellene nézni egy hazai Aldi boltba is, hátha itthon is kapni ilyen nadrágokat. Első sorban azért, mert én jobban szeretem ezeket a nadrágokat, mint a márkás társait (szerintem jobb, mint a Nike, Adidas, Saucony…), másodsorban pedig azért, mert még olcsók is.
Nem kellett csalódnom. Vannak Crane Sport cuccok idehaza is, sőt nem csak futónadrág, hanem felsők és sapka, kesztyű, zokni is. Jól be is vásároltam mindenből. Vettem 6 ruhadarabot, 12 ezer forintért. Ennyiből máshol az egyiket tudtam volna megvenni.
A laszteksz gatya pl. 2900 Ft, igaz a téli változat, aminél én a nyárit jobban szeretem, de hát most ennek van szezonja.
Egy próbát szerintem másnak is megér. Olcsó és mégis jó!

 

“Crane Sport futócuccok az Aldiban” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Az ALDI a király sportcuccokban, meg a Crane!!! nem hiába-német minőség 😀 támogatom és imádok benne futni. széldzseki, szélkabát, téli, tavaszi, naci, minden van és isteniek. más márkát meg sem néztem. ezekben bizom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.