Küzdelmes váltakozó futás

Ma napközben is egész sokat mozogtam, de a futást mégis teljesen elgémberedett lábakkal kezdtem.
Váltakozót terveztem a mai napra és ennek megfelelően 3km után meg is csináltam a 10 repülőt, majd a Csala patak túlpartján elkezdtem a 10 x 1perc/1perc váltakozót. Az első 2 gyors még jó volt, majd a harmadikban kutyák kergettek meg és a negyediket egy "Vigyázat robbanás és életveszély" táblánál kezdtem el. Innentől az átvágást az Ingó-kövek felé inkább hanyagoltam és kifutottam a Pákozdi útra. A gyors szakaszok egyre rosszabbul estek, jött a fölfele és a lassúakat is túl rövidnek éreztem. Végül a lovarda után nem sokkal fejeztem be a 10. gyors szakaszt és mértem gyorsan egy pulzus. A nekem magasnak számító 180-as pulzus után az 1 percre mért 120 már jónak volt mondható és igazából az első magas érték sem zavar. Legalább most fel tudom vinni. 🙂
Visszafelé elég könnyedén kocogtam és piszkosul izzadtam, pedig már elmúlt 8 óra. A végén még futottam 4 repülőt is, ami ezúttal azért volt csak ennyi, mert a bemelegítés után is volt már 10.
Érdekes, hogy pont ma jutott eszembe, hogy kb. 1 év lehet a hazai VB-ig, erre miután visszaértem futásból egy levél fogadott, benne Makrai Évi blogjának címével, ami azon apropóból indult épp ma, mert 1 év múlva kezdődik a magyar VB.
Na tehát, ha már Évinek is lett blogja, akkor nézze meg mindenki és árassza el hozzászólásokkal! 🙂
Könyvjelzők közé eltenni! RSS olvasókba felvenni! Következő 1 évet végigdrukkolni!
 
Összesen 13km, 100 szint, 72:07

“Küzdelmes váltakozó futás” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Bocsi Zoli, de nem tudod, hogy hol lehet megtalálni a Hungária Kupa “hivatalos” rendezők által készített fényképeit megtalálni?

  2. ha már tudakozó is vagy…
    valaki mondja meg, de tényleg!
    mi a fészkes francnak nem rakják fel soha sem a rendezők a pályákat a routegadget-ra??????????

  3. Tudakozó, sőt lassan kereső is. 🙂
    Csak begépelitek ide a kérdést és én keresek rá választ. Persze használom hozzá a Google-t, de mint létszik, még így is eredménytelen vagyok.

    Routegadget:
    Szerintem simán lusták, vagy nem tartják fontosnak. Többen szerintem azt se tudják, hogy létezik. Pláne azt nem, hogy mi az és hogyan kell használni.
    Írj a verseny rendezőinek e-mailt, hogy tegyék fel, mert szeretnéd berajzolni az útvonalad. Lehet csak ennyi kell.

  4. ja csak ennyi?
    azt hittem valami jogi vagy anyagi feltételek miatt nem megy a dolog.
    akkor viszont igazán bekaphatják!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.