Diáktájfutás és egy kis résztáv

A tegnap esti futás végül kimaradt, mert már a mai diáktájfutás bemutatót kellett szervezni. A mai nap is ennek jegyében telt, mert délelőtt egész végig a fehérvári Kossuth iskolában rendeztük a tájfutó bemutatót. Úgy gondolom nagy sikere volt a rendezvénynek és 110 gyerek megismerte a tájfutást, sőt volt akinek annyira bejött, hogy hatszor futott. Persze voltak akiket csak zavart a térkép, de a többség nagyon lelkes volt.
Délután ennek megfelelően nagyon nem voltam friss. A délelőtti közel 5 órás ácsorgás eléggé lefárasztott, de azért Árpikával és Gerivel felmentünk a TSC pályára résztávozni. Bemelegítés alatt minden rendben ment, jól is esett a 4km, de az 5 repülő alatt már nem pörögtek a lábaim.
Gerinek elvileg 5×2000 métert kellett volna futnia 6:40-re, de ő is mondogatta, hogy ez irreális. Én persze még annyira sem akartam erőltetni a dolgot.
Végül mindössze 2 darab ezer méter és 1 darab 400 lett a vége.
 
Idők:
3:19,6
3:18,9
1:12,5
 
Nem esett valami jól a futás, mégsem én voltam aki a rövidítés mellett döntött, de nem kellett nagyon győzködni.
Sokkal többet nem is terveztem így két nappal az éjszakai OB előtt, de nem bántam volna ha olyan 4km-t sikerül résztávozni, azt pedig főleg nem, ha jobban ment volna.
Levezetésnek futottunk még 2km-t a pályán.
 
Összesen 9km, 43:19

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.