Ljubljana – városnézés

Ma nem volt szerencsénk az idővel, mert déltől kezdve hatalmas köd volt a pályán, így korán le is jöttünk a hegyről. A pályán csupán annyi érdekesség történt, hogy együtt síeltünk a Szlovén miniszterelnökkel (Janez Jansa), pontosabban láttuk, amint 6 testőrrel körbevéve csúszik, majd azt, hogy a sok fekete autó elhajt.
Mivel sok időnk maradt, így azonnal indultunk tovább a szállásunkról, hogy 2 órába sűrítve megnézzük Ljubljana-t. Szép kisváros és ezúttal többet is láttunk belőle, mint legutóbb. Végigjártuk az óvárost, felmásztunk a várba és persze most is ettünk sültgesztenyét. A futás viszont sajnos idő hiányában kimaradt. Nem akartam a futásmániámat ráerőltetni a többiekre, no meg persze kedvem se sok lett volna az edzéshez.
Hiába, ha egy nap kimarad, akkor utána már könnyebben kihagyom a következőt is. No azért a síelés alatt megtartom azt a célom, hogy ha lehetőségem van rá, akkor lemegyek futni.L

“Ljubljana – városnézés” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szia Zoli!

    Elnézést, de én még egy régebbi témáról kérdeznélek, amit most fedeztem fel az interneten, mert sajnos nekem most aktuális:
    pénteken részleges bokaszalag szakadásom lett, most az általad leírtaknak megfelelően is felpolcolom, jegelem, pihentetem,és mankóval közlekedem.
    A kérdésem az lenne, hogy kb. mikortól tudtál autót vezetni.
    Mert mankóval bárhol elugrálok, de az nagyon rossz, hogy kocsi nélkül nem tudok eljutni sehova sem
    Válaszodat előre is köszi!
    További sok sikert a futásaidhoz!
    üdv,
    Dóra

  2. Szia!

    A Xilox mellett szerintem akár már 3-4 nap után tudtam volna vezetni, de talán csak 8 nappal a sérülés után ültem a volán mögé.
    Én úgy voltam vele, hogy ha sétálni minden gond nélkül tudok a bokarögzítőmmel, akkor vezetni is fogok tudni.
    Amíg gyaloglás közben fájt a bokám eszembe se jutott megpróbálni és szerintem akkor még ártalmas és veszélyes is lett volna.

    Mielőbbi gyógyulást!

    Üdv,
    Harkányi Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.