Egyedül a Westel toronyig

Sajnos se Tatabányán, se pesten nem volt kivel futni, így este 7 után egyedül indultam el a mai 20km-re. Egész jól éreztem magam és kedvem is volt futni, így egy egész jó edzés kerekedett a dologból.
A nagyvölgyön mentem fel megint és egész jól haladtam. (9:51 és 17:07)
A bal vádlim, vagy inkább az achillesem nagyon beállt közben. Nem tudom miért, de elég rendesen éreztem, így fent megálltam nyújtani egy kicsit. Király volt így késő este a hegyen lekapcsolt lámpával az eget nézni, miközben próbáltam a lábam nyújtani.
Innen balra fordultam és a nagy dozerút elágazásig mentem egyenesen, majd jobbra kanyarodtam a Westel torony felé. No itt már volt hó rendesen. Minden fehér volt kivéve 2 keréknyom. Persze én igyekeztem ott futni, de így meg egy csomó pocsolyán kellett átgázolnom.
Egész jól sikerült haladnom a dózeren, amin visszafelé egész a csemetéskertig mentem. Csak a két kanyart vágtam le, de nem kellett volna, mert a favágók elkezdték itt is irtani az erdőt, ami egy rakat útra döntött fát eredményezett.
Jó volt kikerülgetni ezeket, annál is inkább, mert a lámpám már eléggé lemerült. Nem is nagyon örültem volna annak, ha valami neccesebb helyen kell futni, de szerencsére innen már nem volt sok a Turulig, a lépcsőn meg már letaláltam.
Meglett a mára tervezett adag és elégedett vagyok a tempóval is.
 
Összesen 20km, 420 szint, 103:48

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.