Gokart és 6km

Ma egész délelőtt a céges bulin voltam, aminek az aktív része a gokartozás volt.
Ez igencsak jó volt és jól is ment. Az egyetlen gond az volt, hogy nem voltak valami kényelmesek a gokartok és én ide-oda csapódtam az ülés két oldala között. Először a csípőmet nyomorgattam meg, majd miután kipárnáztam magam a jobb oldalamon a hátamon nyomorgatott meg az ülés a kanyarokban. A pálya balra ívelt, így nem csoda.
Igazából, mikor vége lett a gokartozásnak, akkor éreztem először, hogy a várt izomláznál több is hátráltathat futás szempontjából. Jobb oldalt felül-hátul kicsit olyan érzésem van, mintha megrepedt volna egy bordám. Ez tuti nincs így, ebben Edit is megerősített, de mozgásra folyamatosan érzem.
Hazafelé azért megálltam átmozgatni Vérteskozmán és futottam egy könnyű 6km-t részben aszfalton, részben földúton. A hátammal nem volt különösebb gond, de a hirtelen mozgásokra nem nagyon vágytam futás közben. Hát kíváncsi leszek fog-e és ha igen mennyire fog ez hátráltatni holnap.
Érdekes módon most valahogy nem vagyok dühös magamra ezért. Ezen az OB-n csak azért indulok, mert bajnokság, amúgy a hátam közepére se kívánom. Futok egy olyat, amilyet tudok és kész.
 
Összesen 6km, 100 szint, 30:47
 
Max. pulzus: 157
Átlag pulzus: 139
Megnyugvási: 47 (134/87)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.