Parkverseny – Népstadion

Ma újra a stadionba mentem edzeni, mert úgy gondoltam, hogy mégiscsak érdekesebb egy parkversenyen rohangálni, mint egyedül otthonról. A hideg miatt nem voltak valami sokan és nekem se volt túl nagy hangulatom futni.
Azért jól beöltöztem és elkezdtem melegíteni. Tojás csatlakozott hozzám pár körre a volt hatszázason, majd egyedül futottam még egy kört a KSI pálya felé. Összesen végül 19:17 lett a bemelegítés.
A pontbegyűjtő pályát választottam, mert az tűnt hosszabbnak, bár az nem nagyon tetszett, hogy Skuló trükközött a pályakitűzéssel és a régi térképen olyan helyekre is tett pontot, ahol azóta teljesen más található.
Népstadion - térkép
Nem igazán terveztem rohanni és ezt sikerült is megvalósítanom, úgyhogy egy közepes tempóban futottam le a kört. Néhol megtréfált a sok változás, de azért néhol segített a helyismeret, így nagy hibák nélkül teljesítettem az edzőversenyt 19:14-re. (156-os átlagpulzus) Volt ahol két rács között préseltem át magam a kerítésen, de még így se lett optimális az útvonal, mert Tojás a második körében talált rövidebbet. Levezetés közben csatlakoztam hozzá és kicsit levagdosva a kanyarokat újra körbejártam az összes pontot. A levezetés végül 23:04 lett.
Könnyű edzésnek jó volt ez a mai nap. Éreztem, hogy ma nem is menne nagyon egy erős edzés.
 
Összesen 13km, 61:24
 
Max. pulzus: 169
Átlag pulzus: 141

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.