Rövid edzés a Városligetben

Ma egy kicsit keresztbeszervezte Edit az edzésemet, ezért végül lemondtam a résztávot Gyurikával és egyedül futottam a Városligetben munka után. Igazából nem éreztem magamat valami frissnek a tegnapi parkverseny után, ami azért elég hosszúra nyúlt és hát pihenőhét is van, így most háttérbe szorult az edzés.
Kész rohanás volt az edzés, mert csak a kocsinál gyorsan magamra kaptam a futócuccot és már indultam is körözni. Amíg öltöztem elkocogott mellettem Hóka Miki egy másik futóval és kérdezte, hogy nem szállok-e be, így mikor átöltöztem szembe kezdtem futni, hogy összetalálkozzak velük. Végül mikor szembejöttek már majdhogynem indultak is vissza a MAC-ra, mert ők már az edzés végén jártak, de azért nem volt rossz, hogy ha csak 2-3 percig is, de nem egyedül futottam.
Jó rég voltam a stadionban. Ha úgy alakul akkor jó lenne beugrani egy-egy edzésre.
A futás ezután kicsit az idő szorításában telt, mert nagyon ki volt számítva, hogy mennyit futhatok. A második teljes kör nem is jött össze az elején csinált forgolódás miatt, így átvágtam a már sötét Városligeten. Sajnáltam, hogy csak ennyire volt időm, mert bár nem ment olyan nagyon jól a futás, de a remek időben így is élvezet volt mozogni. Csináltam is 6-7 repülőt csak úgy a futás közben még az edzés közepe felé, hogy kicsit felpörgessem magam.
 
Összesen 8km, 38:01
 
Max. pulzus: 153
Átlag pulzus: 142
Megnyugvási: 51 (146/95)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.