Kicsit lógós tornatermi edzés

Ma reggel még nehezebb voltam, de ez nem is csoda, mert tegnap este kicsit elengedtem magam és egyben pótoltam a sóveszteséget és az este megnézett film alatt perecet eszegettem. Azért a kerek 72 kilo még nem a világ vége, de jó lenne mostantól újra lefelé menni a súlyommal.
Délután sikerült korábban eljönni kicsit, így nagy rohanás árán ki tudtam menni Gerivel futni a tornatermi edzés előtt. Egy szokásos 10km-es kört futottunk a hegyen, de most a Turul felé mentünk fel. A felfele 6:16 lett, aminél csak egyszer voltam lassabb, pedig most nem igazán éreztem könnyűnek a futást, de Geri se nyomta, így azért nem szakadtam meg. Azt mindenesetre éreztem már itt, hogy nem vagyok valami friss. A csemetéskert mellett futottunk át a nagyvölgy közepéig, majd leereszkedtünk a völgyön. A tegnapelőtti esésem helyén az útról eldobáltam a kivágott fák ágait, így most már nem kell az ott haladóknak belépnie az erdőbe. Emiatt tehát most már aligha fogok itt borulni, de a másik helyen egy napig is pakolhatnám a fákat akkor se tudnám elhordani őket.
A végén még összefutottunk Tamás Petivel, így a tornateremhez már hármasban érkeztünk.
Nem volt nagy kedvem az erősítéshez, de mikor elkezdtük a nyújtást meglepődve tapasztaltam, hogy az se esik jól. Valahogy érzem a lábamon az izom fáradtságát és ez kicsit olyan tompává tesz. Aztán ehhez képest az erősítés egész jó volt, bár a végét elsunnyogtam és a többiek sem a megszokott módon csinálták a szőnyegen felugrálásokat. Azért ezt leszámítva megcsináltunk mindent és egy egész jót játszottunk, ami alatt már elég dinamikusan mozogtam. A bokám tehát lassan teljes értékű, bár ez még elválik, hogy milyen lesz terepen futni vele.
A mai nap így talán egész pihentetőre sikerült. Kezdetben még felmerült bennem, hogy a 10km kevés és minimum 12km kellene mára, de aztán beláttam, hogy jobb, ha inkább kipihenem magam. Nem tudom ez a mai nap ebben mennyit számít, de a hét további részén se akarom a kilométereket halmozni. Nem azon fog múlni az alapozásom, hogy hány kilométer lesz ez a hetem. A szombati Margita 40 így is valószínűleg belekerül a programba, ami azért rendesen megdobja a kilométerek számát, ha egyáltalán le tudom futni.
 
Összesen 10km, 220 szint, 50:41
 
Max. pulzus: 161
Átlag pulzus: 139
Megnyugvási: 48 (140/92)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.