Bencével, majd nélküle a városban

Elég nehézkes mozgással indultam el Geriékhez és csöppet sem bántam, hogy mikor odaértem még nem tudtunk egyből indulni.
Bence is velünk akart jönni, amibe bele is egyeztünk, bár Geri nem igazán lelkesedett ezért.
Indulás után Bence egyből elkezdett lemaradozni, ráadásul azzal szórakozott, hogy csak az orrán veszi a levegőt, ami további lassulást eredményezett nála. Máskor föl-le rohangál, de most csak hátul kullogott, ami Gerinek igencsak nem tetszett.
A Síkvölgy felé haladtunk és 8km, 10x100m volt a terv, de nagyon nem úgy haladtunk, ahogy terveztük Bence miatt. Elkezdtünk repülőzni, majd visszakocogni Bencéhez, de a második ilyennél ő se szó, se beszéd visszafordult. Azt se tudtuk hol van, majd megláttuk tőlünk 200 méterre, amint hazafelé fut. Persze rohantunk utána, de valamiért Bence kegyetlenül tolta, így egy jó 600 métert biztos mentünk, mire beértük.
Nem igazán szólt semmit arról, hogy miért fordult meg szó nélkül. Visszafutottunk vele, ami érdekes módon már teljesen jó tempóban történt. Úgy látszik Bence hazafelé már minden gond nélkül tudott rohanni.
Gerivel a Csónakázó-tó felé indultunk és hát eléggé ki volt bukva az öccsére.Mire odaértünk már másról beszélgettünk és a futás se volt annyira kellemetlen, de repülőzni nem volt kedvem.
Geri meg akart állni nyújtani, ami nekem se esett nehezemre így jó 20 percig gimnasztikáztunk. Érdekes módon mikor a jobb lábamat feszítem vissza hátrafele, akkor a bokámat eléggé érzem és nem valami kellemes. A Főiskolás VB óta nem jött még teljesen rendbe. Nem hátráltat sem az edzésben, se a versenyzésben, de azért zavar, hogy néha érzem.
A nyújtás után futottunk 1 tó kört, amiben volt 6 repülő, majd csináltunk még kettőt, mielőtt vissza indultunk volna. Az első 3-4 nagyon nem esett jól, de utána már belelendültem. A hazafutás se esett már annyira rosszul, így az edzés elérte a célját és kicsit felrázott a szenvedős állapotomból.
 
Összesen 9km, 46:00.
 
Max. pulzus: 151
Átlag pulzus: 126
Megnyugvási: 26 (129/103) Lépcsőmászással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.