Technikai edzés Szilicén

Elég fáradt vagyok a héten végzett edzések miatt és a tegnapi nap is rátett egy lapáttal, de mivel itt vagyunk a CB terepek szomszédságában, így nem lehet lazsálni. Szilicére mentünk ki edzeni és ma is két edzés volt tervbe véve. A délelőtti edzés előtt részben kocogva, részben sétálva mentünk fel a rajtba Szávával ahova éppen akkor érkezett meg Áron a felvezetésből.Szilice
Nem volt tehát valami sok a bemelegítés és az alatt is éreztem, hogy ehhez az edzéshez erő kellene. Nagy a fű és rettentően sziklás a terep, én meg fáradt vagyok, így csak estem keltem.
Nem túl nagy tempóban indultam neki a pályának és így is éreztem, hogy ezt nem igazán lesz edzés jellegű futás, hanem inkább olyan terepbejárás féle.
Sorra fogtam a pontokat és nem volt gond a tájékozódással, de pontközelben bizonytalankodtam. Mindig jó helyen voltam, de a WC papírt, ami a pontokon volt nem nagyon vettem észre. Párszor azért nagyobb hiba lett belőle, mert megnéztem a szomszéd töbröt is.
Összességében egész jól ment, ha rendes pontok vannak kint, akkor szinte semmit sem hibázok.
Nagyon kemény lesz fizikailag a VB klasszikus, mert ezekre a köves terepekre erő kell és ilyen melegben nem lesz semmi végigtolni a több, mint 13km-t.
A 8320m-es pályán 280 szinttel jöttem 78 percet. Nem egy fényes idő, de a tempóm sem volt az.
 
Összesen 11km, 340 szint és 82 perc.

“Technikai edzés Szilicén” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.