Már a VB-ről álmodok

Az éjjel a futásról álmodtam. Részben kellemes álom volt, részben nem. Egy többnapos versenyen voltam és fizikálisan kikészültem az egyik napon. Egyszerűen sok volt és én nem voltam elég felkészült. Rémálom…
Azthiszem ennek sok köze lehet a tegnapi futáshoz, de valahogy benne van a történetben a Főiskolás Vb is. Már nagyon azon jár az agyam.
Délután már Lőrincről mentem ki futni, sőt már majdhogynem este volt, mikor elindultam egy könnyű 10km-t futni. Az almást kerültem meg Alacskán, majd hazafele futottam 6 vagy 7 repülőt. Egész jól estek a harmadik után.
A futás amúgy elég hamar eltelt, a gondolatok kavarogtak bennem. Talán kicsit már túlzás, hogy megint a Főiskolás VB-n jár az agyam. Már minden nap ez lesz? Hétvégén tuti, mert megyünk "edzőtáborozni" a VB-hez hasonló terepekre.
 
A mai napra ennek megfelelően épp elég volt ez a sík 10km azzal a pár repülővel.
 
Összesen 10km, 47 perc.

“Már a VB-ről álmodok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Zoli,

    Hát én nem tudtam volna magam rávenni egy ilyen hosszú futásra pedig beszéltük az atlétákkal, hogy a minimaraton előtt jó lenne 1-2 kétórás futás.
    Hétvégén kinnt voltam a THAC kupán, de nem voltam valami ász. Első nap két nagy hiba, másnap egész jól ment, de kihagytam egy pontot. (17 év alatt ilyen még nem volt).
    Majd javítok Várgesztesen, de csak 21 B-ben.
    Jó edzéseket.
    Á.P.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.