Könnyű futás, ami nagyon jól ment

Délelőtt régi radiátorokat cipeltem Fehérváron Edit bátyjával és hát elég nehezek voltak. Nekem az ilyet nem igazán szokta bírni a derekam és most is ettől tartottam. Délutánra már meg is éreztem kicsit, de azért szerencsére ez az edzést nem akadályozza, így Gerivel már 8 óra körül elindultunk egy könnyű 10km-re.
A szokásos kört futottuk, ám ezúttal az ellenkező irányba, vagyis a lépcsőn mentünk fel, majd a csemetekerten át a szanatórium völgyön jöttünk le a hegyről. Mivel Geriék fele kezdtem és onnan is jöttem vissza, így kivételesen szűk 11km lett a kör.
A futás nagyon jól ment, pihent vagyok és erős. A tegnapi kihagyott edzés után előbbi nem nagy csoda. A derekamat kicsit ugyan éreztem, de nem okozott gondot. Holnapra se kellene, hogy rosszabb legyen, ezért aztán a futás után gimnasztikáztam egyet, bár ennek intenzitása szokás szerint elég alacsony volt. Mindegy. Megmozgattam a derekam, hátha használ.
Az egész tulajdonképpen jelentéktelen, nem is foglalkoznék vele, ha a múltban nem lett volna egy-két rossz tapasztalatom hasonló esetben.
Holnap maraton váltón indulunk a Tatai Tó körül, így a mai edzés pont megfelelő ráhangolás volt. Nagyon élveztem az edzést, remélem holnap is ilyen jól fogom magam érezni.
 
Összesen 11km, 220 szint és 55:39.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.