THAC Kupa – Koppánymonostor

Szűk 2km-el melegítettem, majd a rajtban megtudtam a Junior VB váltó eredményeit, amitől nem voltam elájulva, de rögtön adott egy kis versenyhangulatot.
A "Fenyves" nevű térképen (Koppánymonostor-Komárom) volt a verseny és rögtön az 1. pontra kiderült számomra, hogy ez a térkép se jobb, mint az előző napi. Megúsztam egy kisebb bizonytalankodással, majd jött egy kis rohanás, de a 4-es pontra megint csak hibáztam egy aprót, mert itt se igazán értettem, mit akar jelölni a térkép (Így lehetett ezzel Mézes Tibor Sólyom is, mert itt utolértem.) Az ötösre nem akartam kimenni az útra, mert fehér erdőt jelölt a térkép, de végül csak kimentem, mert egy bozótos állta az utam. A 6-osra aztán rossz irányba jöttünk ki a pontról, ami kicsit megzavart, de nem okozott gondot és szerencsésen megtaláltuk a pontot a 2-es és 3-as zöld határán. Egy rohanósabb rész jött , de a 8-asnál vacakoltunk egy kicsit, mert nem jól volt ábrázolva a jelleghatár. A 9-es pontra mellémentem és Sólyom szólt, hogy ott a pont, így újabb 10-20 másodpercet buktam. A 10-esre egy ketteszöldön át mentünk szemben a mezőny nagy részével, de ez volt a nyerő útvonal, mert találtunk pár nem jelölt ösvényt. A 10-esre megint bizonytalankodtam egy kicsit, majd jött egy rohanós rész, ami elég jól ment és itt vettem át a vezetést is. Az útfutást jól megnyomtam és éreztem is, hogy jól megy. A 15-öst aztán kicsit elrontottam, mert fehér erdőnek néztem egy egyeszöldet, de aztán már nagyon jól ment, mert sík fehér fenyvesekben kellett tolni, ami mindig is nagyon jól ment. Fel is rémlett egy két korábbi verseny, de aztán kicsit letört, hogy hamar kifulladtam a saját magam által diktált tempótól. Volt két gázosabb pont, de kisebb bénázással sikerült gyorsan megfogni őket és pihenni annyit, hogy jól megnyomjam a végét, amitől szegény Sólyom jól le is maradt a célig, de ez kellett is, hogy én nyerjek.
Összességében 51.37-et mentem a 8720m-es, 22 pontos pályán és 3.03-as rangsorpontot futottam, amivel megint javítottam egy keveset, de ami fontosabb, hogy talán már látszik valami abból, hogy edzek, legalábbis én így érzem és ez ad egy kis önbizalmat és erőt. Most úgy érzem, hogy érdemes edzeni és ez jó. 

  1. Harkányi Zoltán         MEA  51.37
  2. Gyulai Tamás            MSE  52.09
  3. Vajda Kolos              SMA  52.32
  4. Mézes Tibor Sólyom  ZTC  55.19
  5. Szlatényi Ferenc       OSC  55.59
  6. Allwinger Herwig        TTE  58.42
  7. Gillich István             MSE  58.58
  8. Bogos Tamás           ARA  60.34
  9. Gyimesi Zoltán         TTE  61.53
 10. Faggyas László       VHS  62.29
 11. Forrai Miklós            HTC  63.33
 12. Miháczi Zoltán         TTE  65.26
 13. Reviczki Zsolt          HUF  70.56
 14. Berecz Gábor          HRF  73.13
 15. Gyulai Péter            MSE  74.28

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.