Országos Egyesületi Váltóbajnokság

Szombaton a hagyományos OCSB-n már futottam egy Nyílt Technikás Rövid pályát, de mérgezett egér módjára szaladgáltam és már az egyes pontra bő egy percet hibáztam. Később se lett sokkal jobb, de legalább fel tudtam pörögni és 161-es átlagpulzussal teljesíteni a nem túl hosszú pályát. A 3,6km-n így 25:55-el sikerült nyernem (álnéven), de csak annak örültem, hogy a futás kifejezetten jólesett.
A megmérettetés hétfőn jött az OEVB keretében, ahol a MEAFC F210-es csapatának befutóembereként indultam. Dobogós reményeink nem voltak, de Vincze István, Bokros István, Domonyik Gábor, Harkányi Zoltán összetételű csapat tagjainak neve egykor igen szépen csengett. Mondjuk ez talán nem változott olyan sokat, a sebességünk viszont annál inkább.
OEVB térkép - Tázlár, Fischerbócsa
Ennek ellenére nagyon élveztem a futást, ma ki tudtam magam futni és technikailag is sikerült megoldanom a feladatot. Ilyen már igen rég volt, hogy ennyire koncentráltan és végig összeszedetten teljesítsek egy pályát. Némi köze lehet hozzá a 7500-as térképnek, amit remekül ki tudtam végig olvasni.
Hiba igazán nem volt a futásban, de az egyes átmenetben nem a legideálisabb íven mentem, amit a 10-es és 17-es pontra is megismételtem. Ezek néhány másodpercet, együtt talán ha 10-et jelentettek. Nagyjából ugyanígy 10mp maradt a 7-es pontra menet is, ahol egy darabig nem tudtam hol vagyok és csak irányt tartva haladtam a pont előtt, a domb aljáig.
Persze futásban a 20mp hibám ellenére alaposan kikaptam (4:18 hátrány), de a 33:04-es időm az 5420 méteren jelen körülmények közt gyakorlatilag a maximum.

A jövő évi bajnokságokra már 90kg alatti súllyal, sokkal jobb fizikai állapotban kellene odaállni.

OCSB nyílt térkép, OEVB térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.