Primus PrimeLite Race teszt

Nem terveztem mára semmi különlegeset, de egyszerűen muszáj volt felmennem a hegyre kipróbálni a Primus PrimeLite Race lámpát, amit ma vettem miután Koltai Zoltántól olvastam róla egy két héttel ezelőtti bejegyzés kommentjei közt.
Nem kellett csalódnom, ugyanis a kis ledes lámpa a 10 wattos halogén izzós Silva lámpámat veri és bár a 20 wattosnál kicsivel gyengébb, de csak 4 ceruzaelem kell hozzá. Még van hova fejlődni a ledes lámpák terén, de ez már az a szint, ahol én is azt mondom, hogy valószínűleg ezzel fogok versenyezni és nem a nagy döggel. Talán egy kicsivel kevésbé jól kidolgozott, mint a Petz Myo XP, de jóval erősebb a fénye és a nadrágra csíptethető elemtartója a 4 ceruzaelemhez is jól ki van találva. Én pl. a laszteksz hátsó zsebébe teszem be és észre se veszem, hogy ott van. Kicsit talán a fénye is túl koncentrált, nincs rajta olyan lehetőség, mint a Myo XP-n, hogy szórja a fényt.
A futás amúgy egész jó volt. Balu elől futottunk fel a Turul lépcsőn, majd az aszfalton, illetve később a dózeren futottunk fel a Vértestolna felé lekanyarodó turistajelzésig és vissza.
A tempó nem volt nagy, de kifejezetten jól ment a futás, csak a bokám féltettem nagyon. Még a csemetéskert előtt megbillent kicsit, de gond nem lett belőle, mert tartott.

Max. pulzus: 159
Átlag pulzus: 142
Átlagtempó: 5:37

Összesen 14km, 250 szint, 79:27

“Primus PrimeLite Race teszt” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szia!

    Őőő. Fénykép és videó sincs róla és nem igazán tudom leírni, hogy hogyan világít. Adatokat főleg nem tudok mondani, hisz csak futni mentem ki vele az erdőbe. A fényt meglehetősen jól fókuszálja, ami abból a szempontból nem szerencsés, hogy a perifériákon nem világít valami jól.
    A Petzl Myo Xp, amivel korábban futottam sokkal jobban szórja a fényt, még a lehajtható kis valami nélkül is, amit pont erre találtak ki.
    Mindazonáltam annyival erősebb a lámpa, hogy a Petzl lámpánál nem világít gyengébben a széleken sem, csak ugye a nagy erős fókuszált fényhez képest az elenyészőnek tűnik.

    Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.