Veszélybe került az OB

Szokásos keddi edzés volt a Turulnál. Mivel Gyulai Zoli is feljött, így vele és az elején nagyon keménykedő Judittal futottam. Éreztem, hogy lehetnék fittebb is, de végülis nem esett rosszul a futás, csak nem ment túl jól.
Ellenben kb. a táv felénél valami kőre sikerült rosszul lépnem is kibicsaklott a bokám. Fél perc után futottam tovább és éreztem, hogy nincs nagy baj, de az edzés végéig érzékeny maradt. A fő probléma nem is ez, hanem, hogy úgy tűnik Csehország óta nem volt képes rendbejönni a bokám és a mainál az OB-n mindenképp nagyobb terhelést fog kapni. Most úgy tűnik, hogy komoly gondok lehetnek majd a bokámmal, mert ha ez a mai egy tájfutó pályán van, akkor a versenyemnek már lőttek is.
Mindegy. Van még 2 hetem, azalatt megpróbálok mindent. Kenegetem, nyújtom és még erősítem is, hátha rendben lesz. Ha nem, hát akkor az OB-n az első komolyabb jelre kiállok és az alföldi CSB-re tartogatom a lábam.
Amúgy az edzés innen azért egész jól ment le. Zolival jól megfutottuk a nagy fölfelét és szépen feltornáztam a pulzusom. Ma valahogy sokkal nem is ment volna több. A mai végső soron egy közepes terhelésnek igencsak elment és ma pont valami hasonlót kellett futni. Csak a bokám lenne rendben. 🙁

Max. pulzus: 173
Átlag pulzus: 147
Átlagtempó: 5:02

Összesen 9km, 200 szint, 47:25

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.