Szálláskútpuszta – Nagy-Széna hegy

Megint egyedül futottam egy könnyűt és megint megálltam útközben hazafelé, ám ezúttal egy távolabbi Geoládát néztem ki magamnak.
Szár végéből indultam, hogy a Nagy-Széna hegy tetejére oda-vissza egy tízesből megforduljak. A Gyurival múlt héten felfedezett úton futottam egy darabig, majd kicsit túl korán is nekiindultam a hegynek. Így aztán némi terepfutás és kacskaringózás, no meg persze jó kis fölfelé után sikerült feljutnom a gerincre, ahonnan a szemerkélő eső ellenére is csodás kilátás nyílt. Mivel multi ládáról volt szó, így még végigzavartak az egész gerincen, amit nagyon nem bántam meg, sőt még külön kunkorokat is tettem bele.
Visszafelé aztán újítottam és a Szálláskútpusztai vadászházat kihagyva levágtam az utat, közben pedig futottam hét repülőt és azon agyaltam miért is nem tájfutunk mostanában errefelé? A régi Nagy-Csákány tájfutótérképen elég nagy rész rajta volt, amin én még életemben nem versenyeztem, de a Csákányospuszta felöli részen sem volt verseny már jóideje. A sok irtás ellenére is érdemes lenne már elővenni ezeket a terepeket.
A futás amúgy ma sem ment jól, nem tudom mi van velem, de elég tompa vagyok és csak a futás utáni nyújtás végén éreztem jól magam.

Max. pulzus: 158
Átlag pulzus: 139
Átlagtempó: 6:30

Összesen 10km, 300 szint, 61:19

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.