Balunak hála sokat gyorsultam

Tartottam rendesen a mai edzéstől és ezt csak tetézte, hogy Skuló és Sunka is lemondta a részvételt, illetve az edzés megtekintését.
Legalább kétszer 2 kör gyors volt a program a kiserdőben a TSC pálya mellett, ami eddig egyszer sem ment jól, de annál rosszabbul esett. Szerencsére Balu hamar beadta a derekát, hogy velem tartson és a szemerkélni kezdő esőben együtt futottunk fel a pályák mögé. Egy kört lenyomtunk repülőzés közben, majd jött maga a résztáv.
Az első kört annak ellenére, hogy nem tervezte Balu vitte és nekem egész jól is ment mögötte, de a 2 percen belüli köridő meglepett. Ilyet akkor sem nagyon futottam, mikor 1 kört kellett, most meg volt még egy. A másodikat aztán egyedül már kicsit küzdősen, de behúztam így 4:01 lett.
A másodikban aztán végig vitte Balu a tempót és egy az egyben lemásoltuk az első dupla kört, így ez is 4:01 lett. A különbség csak annyi volt, hogy ez már sokkal keményebb volt, de ha jó időket sikerül futni egy edzésen, akkor ez nem zavar és ez most is így volt. (legutóbb ugyan 4×2 kört mentem, de csak 4:21 és 4:15 közötti időkkel)
Levezetésnek maradt a hazakocogás, ami közben még Tibivel is összefutottam.
Hihetetlen, hogy mennyivel könnyebb résztávozni így, mint egyedül.
 

Max. pulzus: 180
Átlag pulzus: 143
Átlagtempó: 4:51
 
Összesen 12km, 57:29

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.