15km lendületes, ami jól ment!

Úgy gondoltam a mai nap az elmúlt pár nap hatására Sunka valami pihenővel, vagy átmozgatással fog előrukkolni. Ehelyett 4:30-4:40-ben futott 60-70 percet irányzott elő, amiből csak az eleje és a vége lehet lassabb bemelegítés és levezetés címszóval.

Mivel 2 nap múlva utazunk, így ma már szabin voltam és ezt kihasználva futhattam volna világosban, de én inkább megvártam Tibit, aki aztán lemondta az edzést. Itt jött el az a pont, amikor meginog az ember (igazi motivációs teszt), hisz vagy egy hosszú szenvedés következik, vagy 1 film a fotelben elfekve. Én a szenvedést választottam, de csalódnom kellett. A futás egész jól ment és nem zavart sem a sötét, sem az, hogy egyedül futok. Egyszerűen jól ment és ilyenkor élvezet a futás. Kicsit vizes volt az út ugyan, ami a végére kezdett jeges lenni a fagy hatására, de nekem pörögtek a lábaim és csak a pulzust lestem. Sunka 155-160-as pulzust mondott, amit igyekeztem tartani. Nem volt nehéz, éppen ez a tempó esett jól. Ahogy 162 körülre értem máris nem tetszett annyira, a 155 alatti meg lassú vánszorgásnak tűnt. 🙂
Meg is csináltam az edzést úgy, ahogy kellett. Fel is dobódtam rendesen. Sunka piszkosul beletrafált, hogy mit kell ma futnom!
 

Max. pulzus: 158
Átlag pulzus: 164
Átlagtempó: 4:37
Összesen 15km, 100 szint, 69:40

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.