Vértessomlóról

A mai nap a hosszú futásé volt és szerencsére Geri is velem tartott. Vértessomlóról kezdtük az edzést a temető mellől és egy Várgesztes megkerülő kör volt a terv. Még pár geoláda koordinátáját is bevittem a Forerunner-be, hogy még színesebbé tegye a futást.

Maga az edzés viszont nem igazán ment jól. Sár volt, néha kicsit meleg is és egyikőnk sem volt jó állapotban már az edzés elején sem. Valami melegfront, vagy nem tudom mi nyomhatott el minket, de egyikőnk se pörgött. Várgesztesig mindezek mellet még egész normális volt az edzés, ahol én még a geoládát is felkutattam. Ez után jött egy saras, majd egy meredek szakasz, ami idővel kegyetlen sáros talajjal is párosult. Szinte megfuthatatlan volt ez a kombináció. Kipörögtek a lábaim, pedig épphogy csak mímelni akartam a futást. Fent bevártam Gerit és innentől már csak a visszafutásra koncentráltunk. Állóképességgel nem volt gond, de nem esett jól a futás. Bírtam volna akár tovább is, de a lassú tempó nem volt véletlen. Ez ment.
Persze azért szenvedésnek nem nevezném a mai futást, de azt hittem jobban fog esni. Hiába. Az egy hónap kihagyás nem tett jót. A tervezett teljesítettük, a 18km hegyen meglett, igaz időben talán kicsit túllőttünk a célon.
 

Max. pulzus: 165
Átlag pulzus: 149
Átlagtempó: 6:48
Összesen 18km, 560m szint, 121:34

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.