Négy kili váltakozó Skulóval

Ma Skuló ugrott át a szomszédos Szárligetről, hogy a hegyek helyett a városban és még inkább az atlétikai pályán fusson velem. Igen hideg volt odakint, kicsit meg is lepett a fagy körüli hőmérséklet, de azért a tervhez nagyjából ragaszkodtunk.
A pályára a kertek alatt felfutottunk, majd mivel Skuló közölte, hogy neki az ezer méterek most nem biztos, hogy jót tennének egy váltakozó futás mellett döntöttünk. A repülők után én ráálltam a kettes pályára és megkezdtük a 4000 méter 200/100-as váltakozót.
Ezt végül 16:17 alatt sikerült lefutni, ami tán még éppen 4 percesen belüli, ha figyelembe veszem, hogy a kettesen futottam. A GPS 4320 métert mért, de annyi viszont nem valószínű, hogy volt. (pályán mindig felfele csal)
Nem igazán volt széthalós edzés, de az alapozás elején nem is kell több. (átlagpulzusom 166 volt, a max. 176 és az átlagtempó 3:46 ; utóbbi persze csak a GPS szerint)
Levezetésnek aztán a Győri út mellett futottunk vissza hozzánk.
Sajnos a bokatorna egy része kimaradt, mert késő este nem volt hozzá lelki erőm, hogy sokáig nyúzzam magam, de a reggeli nyújtogatással együtt így sem volt ez olyan kevés.
 

Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 146
Átlagtempó: 4:56
Garmin Connect mondjon le! Megint lehalt ugyanis, de most több napra.
 

Összesen 14km, 70:09
Bokatorna: 45 perc

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.