Két geoláda futás közben

Sikerült úgy elindulnom haza, hogy még volt értelme megállni edzeni egyet a vértesben és mint ilyenkor mindig, most is Gánt-bányatelepen álltam meg. Fogtam a Gránás térképet és nekiindultam az edzésnek, amibe beterveztem 2 geoláda felkutatását is.
Így máris nem érzem olyan céltalannak a futást és azért mégsem kell feltétlenül a dzsuvát túrnom.
Előbb majdnem a Gánt-Zámoly – Csákvár-Csákberény utak kereszteződéséhez kifutottam, majd az itt felkutatott geoláda után kiugrottam az országútra és azon futottam Csákberény felé. A második láda ugyanis a Gránás térkép leghátsó részén volt. Miután azt is sikeresen megtaláltam elindultam vissza mindenen át és próbáltam pontosan megfigyelni merre járok.
Tervem ugyanis az volt, hogy a Track-et, amit a GPS-em ad ezúttal ráhúzom a térkép beszkennelt változatára.
Végül nem túl bonyolult módon szinte végig úton futva mentem vissza, hisz már sötétedett és amúgy is elég fáradt vagyok mostanában. Nem ment túl jól a futás, így örültem, hogy az edzés végére értem.
Sajnos a track térképre illesztése nem lett volna valami tökéletes, mert nem nyomtam részidőket és pontok nélkül ez nem is olyan egyszerű dolog. Persze most is meg lehetett volna tenni, de nem lett volna valami érdekes az útfutás.
Megint részben terepen futottam, de most már le kell erről tíltanom magam az OB-ig, mert hiába futok könnyen, ez azért nem ugyanolyan laza, mint az aszfalton kocogás.
 

Max. pulzus: 153
Átlag pulzus: 137
Átlagtempó: 5:56
Összesen 11km, 200 szint, 65:54

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.