Geoláda keresgélés a Velencei-hegységben

A szombati munkanap után igyekeztem minél előbb futni indulni, ami többé kevésbé össze is jött. A Forerunner 405-öm végre megérkezett és tökéletesen működik, így bevittem 3 geoláda koordinátáját a Velencei-hegységből és azok felkutatására indultam neki Editéktől.
Kicsit még tele volt a hasam a késői ebéd miatt és nem is ment jól a futás, de viszonylag gyorsan telt az idő. Az első pont a Bella-tónál volt, amit gyorsan meg is találtam, majd fordultam is az Anikó-forrás multi-geoláda irányába.
Nagy nehezen kitúrtam az első ponton a bokor alól a következő láda koordinátáját, majd enyhén bedzsuvázva eljutottam a rendes nagy ládához és a forráshoz is lenéztem a jelszó második feléért.
Innen a Csalai Kégl-kastély következett, ahova már kicsit kalandosabb volt eljutni, hisz a terep néhol nem volt valami futható és még rám is sötétedett kicsit. Azért még épp időben megtaláltam a ládát és már fordultam is vissza. Az utolsó 3km már nem telt olyan gyorsan, mint az eddigiek és közben szépen rám is sötétedett. Mérsékelten azért próbálkoztam a "vezess haza" funkcióval az órán, de inkább kikapcsoltam, hisz annak is örültem, hogy éppen láttam hova lépek.
Jó játék ez a Geocaching, de csak a könnyebb futások során fér bele, mert viszonylag sok időt elvisz a pontok körüli keresgélés, logolás.
Az órával teljesen meg vagyok elégedve és az online felület is egész korrekt. Persze az jobb lenne, ha a szintet a térkép alapján számolná, mert a GPS 20-30 méteres szintbeli pontossága elég komolyan téved.
 
Max. pulzus: 158
Átlag pulzus: 141
Átlagtempó: 5:34
 
Összesen 16km, 360 szint, 90:42

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.