Jóleső húszas

A nap jó híre, hogy kicserélik a Forerunner 405-öm, egy vadi újra és még a garancia is előröl indul (2,5 hónaposan vettem az órát), szóval holnap már lehet ki is próbálhatom normális működés közben.
Napközben majd el aludtam, úgy éreztem kijött rajtam az elmúlt hetek terhelése, de aztán mikor elindultunk Tibivel futni már jól éreztem magam. Felébredtem a kellemes hőmérsékletű és friss levegőn és még a futás is jól ment.
A télen jól bejáratott Rugógyár kört futottuk és én kifejezetten élveztem az edzést. Könnyen és jól mentek a lábaim és bár tartottam tőle, hogy Tibi szokás szerint a nekem kellemesnél nagyobb tempót erőltet majd, még ő vett vissza néha pulzus alapján.
Nem tudom mi van mostanában, de úgy érzem folyamatosan fejlődök és ez bíztató az OB-t tekintve. Ha minden így marad, akkor magamhoz mérten szuper formában állok majd oda a rajthoz.
Persze lehet csak a hetek óta tökéletes futóidő, vagy a 3 hete szedett magnézium-kalcium tabletta pótolt valamiféle hiányt és ezért megy jól.
A lényeg azonban, hogy már csak 1-2 keményebb edzés van hátra és itt az OB.
 
Összesen 20km, 170 szint, 90:45

 

“Jóleső húszas” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Na álljunk meg egy szóra! Ezt most úgy mondtad, mintha állandóan javítgatnod kéne! OK, előfordult vagy kétszer, hogy írtál e-mail-t… (amúgy gondolom erre céloztál)

  2. Haresz!
    Kösz, hogy nem moderáltál ki, de megtennéd nekem, hogy legközelebb mikor Csabi helyesírási hibát vét, előtte szólsz nekem, hogy jól le…baltázhassam?? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.