18km négyesben a Gerecsében

Ma négyen futottunk egyet a Gerecsében. Balu, Sunka, Tibi és én a nagy völgyön futottunk fel (10:01 és 17:05), majd a Kisréti vadászház felé majdnem Koldusszállásig mentünk le. A futás elején még világos volt és a lassan őszi Gerecsében élvezet volt futni. Már persze ha nem fölfelé mentünk, mert azzal azért megküzdöttem. A futás második felére aztán már kellett a lámpa is. Az autópálya felüljárón jöttünk vissza, majd Tibivel mi is elfutottunk egész Balu lakásáig és onnan kanyarodtunk haza.
A fölfeléket leszámítva jól megy a futás, bár érzem, hogy ezzel a tempóval lassan túlfeszítem a húrt. Utóbbi 5 napból 4 egész kemény lett, de mivel holnap nem résztávozom, pénteken meg csak valami könnyűt tervezek, így csak nem fogok fejreállni.
Balu és Tibi a Bécs-Budapestre készül váltóban, így rákapcsoltak az edzésekkel. Főleg a hosszabb futásokra hajlanak, így most jó 2 hétig minden bizonnyal nem lesz gond a futások megszervezésével. Sunka is kezd visszaváltani az ősz beálltával a bicikliről a futócipőre, szóval a társaság adott és így keményeket edzeni is könnyebb. Rám is fér már, hisz közelegnek a bajnokságok.
 
Vettem elemet a polár órámba, így most végre pulzust is mértem.
Az nem lep meg, hogy csak 5 percet volt 160 fölött a pulzusom, de az már igen, hogy 58 percig 140 alatt tanyázott.
 
Összesen 18km, 400 szint, 95:39
 
Max. pulzus: 165
Átlag pulzus: 139
Megnyugvási: 45 (138/93)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.