Kicsit fáradok, 3×1000 méter

Úgy tűnik a 3 hét keménynek nem mondható, de számomra a kihagyás után megterhelő edzésnek a hatására elfáradtam.
Baluval futottunk fel a TSC pályára, hogy én résztávozzak egyet, ő pedig addig is szorgosan gyűjtse a kilométereket és már ekkor nem ment jól a futás. Fáradtan mozogtam és ez a repülők alatt se nagyon változott, de nem éreztem úgy, hogy gond lesz az edzéssel, hisz 3:30-as ezer métereket terveztem, ami könnyebbnek tűnt a 75-ös négyszázaknál.
Nem így lett, mert a 10 repülő után a tervezett 5 darab 1000 helyett csak 3 darabot tudtam megcsinálni és azokat is végigszenvedtem. A pihenő ezúttal is 2 perc volt.
 
3:27,5 ; 3:27,6 ; 3:25,3
 
Eléggé ki voltam a végére és ezt mutatja a 192-es pulzusom is, ami megint sokat ment le 1 perc alatt, mert akkor 114-et mértem. A lábaim nem mentek nagyon, ami részben lehet attól, hogy egész nap ültem és az ebédet is éreztem még, de sokkal valószínűbb, hogy fáradok is. A következő héten vissza kell venni sajnos bármennyire is nem tűnik erőltetettnek a 80 km-nél alig hosszabb hét.
Levezetésképp aztán még becsatlakoztam Baluhoz 1,5 körre 4 percesben a pályán, majd már kellemes tempóban futottunk haza kis kerülővel.
Tulajdonképpen olyan sokat nem "csaltam el" az edzésből, de az azért mellbevágott, hogy ezért így meg kellett szenvedtem.
 
Összesen 14km, 68:06

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.