Videóra vett 60, 400 és 2000 méter

Munka után az ablakon kitekintve nem a legkellemesebb látvány fogadott, ugyanis elég rendesen esett az eső. Már azon gondolkoztam, hogy ma nem megyek ki futni és legalább kipihenem magam rendesen, ami a tegnapi futás tekintetében nem is tűnt rossz gondolatnak.
Végül azonban mégis edzettem, mert Tibi hívott, hogy az egyetemi feladatához fel kellene venni, ahogy valaki 60, 400 és 2000 métert fut, valamint futóiskolázik, gimnasztikázik és lépcsőzik.
Felmentünk kocsival a TSC pályához, megvártuk, míg a szakadó eső alábbhagy és csak utána indultunk el futni egy 5km-es bemelegítő kört.
Ezt követően vagy fél órán át csak repülőztem, nyújtogattam és futóiskoláztam, majd jött a 60 méter, amit sajnos 2x is le kellett futnom. Talán valami 8 kilencven valamit sikerült futnom.
A 400 az már jobban tetszett, de nem hajtottam szét magam és így sikerült egy 75,8-at menni. Persze az egyes pályán állt a víz, szóval többnyire a kettesen futottam.
A 2000 méter aztán ehhez hasonlóan nem széthajtósan 7:12,3 lett, ami tulajdonképpen nem is olyan vészes, mert bőven maradt benne. Nem futottam ki magam és a tócsák most sem pozitív irányba befolyásolták az időmet.
Levezetésnek lépcsőzés jött, majd azért 2km-t elmentem futni is.
 
Összesen 12km, 60 perc

“Videóra vett 60, 400 és 2000 méter” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.