6×2 perc váltakozó

Munka után felmentem autóval a TSC pályára, hogy megnézzem Geri 5000 méteres versenyét. Nem volt nagy mezőny és ennek megfelelően a tempó sem volt nagyon nagy. Verseny közben már eszembe jutott, hogy akár én is mezőnyben futhatnék edzésképp, annál is inkább, mert a 4. helyre valószínűleg odaértem volna. A tavalyi 16:59-es szintén nem acélos időmmel, pedig 2. helyre jöhettem volna be.
A lényeg, hogy belelkesített ez a verseny és remélem, hogy a meleg miatt hamar átteszik a TSC-sek fél 6-ra az edzéseiket, mert akkor én is csatlakozhatnék néha hozzájuk.
Este 8-ra viszont már Balu elé mentem futva, hogy aztán fussunk egy 6×2 perces váltakozót az Ipari parkban. Nagyon elszoktam a gyors futástól és nem is akartak megindulni a lábaim. Az első két 2 percre Balu mondott valami 3:41-es tempót, de a többiről nem is tudom mit mehettünk.
Azért menet közben kicsit talán belerázódtam és a vége felé néha már éreztem, hogy haladok.
Távban is egész jó lett a mai edzés, mert Balunak 14,6 lett, ami azt jelenti, hogy én bő 17 km-t futottam ma.
Azt érzem, hogy az állóképességemmel még nincs baj, a meleg ellenére is simán mennek a hosszabb futások is, de a tempóm még az alapozáshoz képest is megkopott. A középtávú-váltó OB-ig fel kellene gyorsulnom. A bokám mellett most ez a legfontosabb.
 
Összesen 17km, 80 szint, 81:57

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.