Térképes edzés az Ingó-köveken

Bogos Tomival beszéltünk meg munka utánra egy közös futást és autóval mentünk ki a Pákozd előtti lovardáig. A kocsiban már mondta Tomi, hogy térképekkel is készült és aztán mikor megálltunk be is rajzolta a pályát az Ingó-kövek térképekre.
Nem nagyon terveztem térképpen futni, de végülis minden volt nálam, még leukoplast is, így leragasztott bokával indultam neki az edzésnek. Rögtön az első pontra menet beleléptem egy méretes gödörbe a jobb lábammal, de csak estem egyet és a bokám jól megúszta.
A futás nem nagyon ment és a tájékozódás is csak olyan kb. arra kell menni stílusú volt a részemről. Tomi persze ment előre és rendre be kellett várnia. A terep hátsó részén már az erdős részre is bementünk. Elég nagy dzsuva fogadott minket és el is váltunk kicsit, majd a ponton újra találkoztunk. Innen kifele jövet egy teljesen ártalmatlan füves részen megbicsaklott a bokám, ami egyáltalán nem tűnt komolynak, de továbbfutva éreztem, hogy már megint a szokásos szalagmegrántgatásról van szó és érzékeny lett a bokám.
Innentől már csak az mozgatott, hogy túllegyek az edzésen. Nagyon nem volt kedvem semmihez, de a végén még lenyomtam 10 rövid repülőt is az autónál.
Kedvem mondhatni, hogy kellőképpen pocsék, amire még a vacak időjárás is tesz egy lapáttal.
Remélem a hétvégén fogok tudni normálisan futni az Euromeetingen.
 
Összesen: 12km, 200 szint, 71:38

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.