Fenyőgyöngye – Kálvária-hegy Kisdomával

Ma Pesten voltam, így Kisdomával 17:45-re beszéltünk meg edzést Fenyőgyöngyére. Sajnos a délelőtti szuper idő alaposan elromlott, mert szakadt az eső kegyetlenül, nálam pedig semmi normális futócucc nem volt, így egy szál pólóban futottam.
A szintútra futottunk fel és nekem nem is esett rosszul a futás. Persze mindenhol állt a víz és a nyakunkba is kaptuk rendesen, de ekkorra már teljesen ronggyá áztunk. Kisdoma meg is jegyezte, hogy rég volt ilyen esős verseny szaga az erdőnek.
Fent a szintúton kellemes volt a tempó, majd a felfelékben azért megérzetem néhol, hogy Domó kezd jó erőbe lenni. Mentünk tovább a Virágos-nyereg után is és gyorsan telt az idő. Végig beszélgetve nem is volt olyan gáz a szakadó eső.
A Kálvária hegyre fölfelé aztán már tényleg lemaradtam kicsit. Valahogy a csúszós fölfelékben én nem tudok úgy elrugaszkodni, mint Kisdoma, de ezt már másokhoz képest is észrevettem magamon.
Kálvária-hegyen szerintem életemben először jártam fent, majd innen a túloldalán leereszkedve már fordultunk is. Visszafelé sokat nem variáltunk, csak a Csúcs-hegyet kerültük a másik irányból.
Nem hittem volna, de a mocsok idő ellenére egy egész jó edzés lett a mai és nem is éreztem magam különösebben fáradtnak. Az eső persze gyakorlatilag elállt, amikor futás után öltöztünk, de ezen utólag már kár lenne bosszankodni.
A Mapsource 16,2km-t mutat és 400 szintet. Kicsit furcsállom, mert én többnek, de kevésbé szintesnek gondoltam a mai edzést.
 
Összesen 16km, 400 szint, 81:07

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.